Sharp LED tv kopen

Van oudsher is Sharp al een van de betere televisiemerken die garant staat voor goede kwaliteit. Het is niet een hele grote fabrikant, maar daarom wel meer gespecialiseerd in detail werk. Dat is ook bij de LED tvs van dit merk te zien. Net als vele andere electronica merken is Sharp gevestigd in Azie. Dit zorgt ook gelijk voor de mogelijkheid om in het onderzoek van de nieuwste technieken te blijven. De LED tv’s van Sharp hebben een unieke beeldweergave welke niet bij andere fabrikanten terug te vinden is.

Een van de merken van Sharp LED tvs zijn de tv’s met de Aquos LED techniek. Met deze techniek kunnen de televisies van Sharp een hoge beeldkwaliteit garanderen. Elk detail is vanaf nu zichtbaar zoals de fabrikant aangeeft. Door beelden van hoge kwaliteit af te spelen kan ook meer worden genoten. Het maakt eigenlijk niet uit of u nu de televisie van Sharp in de woonkamer of in de slaapkamer zet. Waar dan ook kunt u genieten van kwalitatief hoge beelden doordat de LED tv van Sharp ook de HD resolutie van 1920 * 1280 ondersteunt. Doordat de fabrikant deze resolutie gecombineerd heeft met de 100 Hertz beeldfrequentie, zijn alle beelden nog scherper en staan deze niet te flikkeren op het beeld. Het is aan te raden om deze televisie gelijk met een bluray speler te combineren om te genieten van de beste kwaliteit. Meer informatie over led tv met bluray leest u op een van onze andere pagina’s.

De LED tv’s van Sharp zijn er in een aantal formaten. Het moet worden gezegd dat Sharp niet direct de naam LED tv in de omschrijving van hun modellen televisie gebruiken. De term LCD is nog steeds een veel gebruikte voor de modellen, maar de techniek erachter blijft wel LED. Naast de televisie modellen met de Aquos Quattron techniek heeft Sharp ook televisies met het LED backlight system. Door deze techniek wordt het beste van de Quattron techniek gecombineerd met energie zuinige televisies. Het is algemeen bekend dat LED tv’s energiezuinig zijn. Alle modellen van Sharp, als het gaat om LED tv’s, hebben een energie zuinige techniek. De energiezuinige televisies van Sharp gebruiken slechts 112 Watt. De volgende series zijn beschikbaar:

  • Sharp Aquos Quattron serie
  • Sharp Aquos LED tv serie
  • Sharp LE820E LED tv serie
  • Sharp LE810E LED tv serie
  • Sharp LE320E LED tv serie

Ook zijn er verschillende formaten (beelddiagonalen) van de LED tv’s op de markt. Sharp heeft ervoor gekozen om een beperkt aantal op de markt te brengen om het de consument gemakkelijk te maken. Daarbij scheelt het geld als het gaat om de voorraad die op peil gehouden moet worden; minder tv’s kost minder geld en daarom kan Sharp zich meer richten op de Aquos techniek (schermkwaliteit gebaseerd op de 4 basiskleuren) die in hun LED tv’s wordt gebruikt. De formaten die op dit moment op de markt zijn varieren van 40 tot 60 inch. Nieuw zijn de 3D LED tv’s met Edge backlight.

De televisies van Sharp zijn uitgerust met de mogelijkheid om USB keys aan te sluiten. Hiermee kunt u probleemloos muziek of beeldmateriaal (foto’s en films) op de LED tv bekijken. Doordat het prachtige beeld van de Sharp LED tv u de beste weergave geeft, kunt u helemaal genieten alleen, of met meerdere vrienden en familieleden. Als u nu graag meer wilt halen uit de LED tv dan kunt u nadenken om de 3D serie van Sharp aan te schaffen. Deze televisies hebben een 3D bril en geven nog meer dimensie aan het televisie kijken. Ook films worden mooier en strakker. Meer diepte, meer 3D betekent meer plezier.